Nejnovější recenze ze sekce Stmívače
T-led LED stmívač M1 12-24V 6A manuální otočný ovladač s DC konektory pro LED pásky Barva produktu: Černá
nízká cena
- Splnil požadavky
- Lehké ovládání až 4 zón
- Lehký, vcelku dobre padne do ruky
- Vypadá skoro jako hračka
- Nelze najednou ovládat více zón (buď se ovládají všechny zóny, nebo jen jedna konkrétní zvolená) - asi není moc možností jak jinak řešit
Dobrý ovladač na nastavení "všeho" pro RGB+CCT driver / pásek, jen působí tak trochu jako hračka (co o to, ona to celkem hračka je... měnit si jas, barvičky, ...).
Při složitějším návrhu zón se jen projeví drobná nevýhoda, že se buď ovládají všechny zóny najednou (centrální "On"), nebo jen jedna konkrétní zvolená zóna (tlačítko "On" konkrétní zóny), nelze tedy zvolit 2 - 3 zóny a těm pak měnit nastavení společně... (jedině nastavit si požadované vlastnosti pro všechny zóny a až pak některé zóny jednotlivě vypnout nebo jim nastavení změnit).
- Přesně sedí k ovladači
Ideální na to, aby se ovladač pořád neztrácel, ale dal se nalézt na konkrétním místě (tedy pokud ho tam "obsluha" vrátí :)
- Plně vyhovuje
Je to výborný regulátor s dálkovým ovládáním.
Jsem spokojen.
Jednoduché, intuitivní ovládání, elegantní vzhled. Ovladač s 8 zónami je pro mé využití naprosto dostačující.
- Funguje velmi dobře.
- vyhovuje mi
profesionalita zaměstnanců
profesionalita zaměstnanců
- Produkt mě velmi příjemně překvapil. Jednak jednoduchostí instalace, ale i svojí spolehlivou funkčností. Diody se se pomalu rozsvěcejí a pomalu zhasínají, což je příjemné. Funkce paměti poslední intenzity také funguje dle popisu. Rozhodně doporučuji tento produkt. Je to velice komfortní.
- Produkt funguje dle popisu. Orientační modrá dioda svíti velmi mírně a vůbec tedy neruší. Na dotek reaguje spolehlivě. Návod varuje před zkratem, tak si na to dejte pozor! Jeden jsem vyzkratoval a bohužel nás opustil.
- Vše funguje spolehlivě dle popisu.
Spoľahlivosť. Pevná montáž.
T-led LED stmívač M1 12-24V 6A manuální otočný ovladač s DC konektory pro LED pásky Barva produktu: Bílá
Potenciometr má trochu tužší chod při otáčení, ale to není nijak zásadní problém. Skvělá věcička.
Jsem spokojen s tímto produktem a obchodem též všem doporučuji.
Bylo by vhodné udávat jak transformátor správně umístit(usadit) zda volně, nebo do nějaké instalační krabice.
Na "první dobrou" pracuje jak má...
Je funkční (dle předpokladu), takže OK!
Zobrazuji 461 - 480 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Další »