T-LED Zigbee Getaway brána pro SMART dimLED ovladače 069064

Popis produktu

Parametry produktu

Produkt nemá žádné parametry.

Parametry produktu

Produkt nemá žádné parametry.

Popis produktu

Chytrá WiFi Tuya ZigBee G1 Gateway (brána) Vám umožní ovládat zařízení podporujících standart ZigBee 3.0 a vytvořit si doma tak chytrou domácnost, kdy můžete jednoduše měnit intenzitu a barvu světla, vytvářet různé časové režimy a připojovat další zařízení jako jsou alarmy, žaluzie, termostatická hlavice a další zařízení.  ZigBee brána se k místní síti připojuje přes WiFi. Tuya Zigbee HUB (brána) je kompatibilní s produkty dimLED Zigbee, ale zároveň by měla umožňovat integrovat i produkty od dalších kompatibilních systémů se Zigbee 3.0 jako jsou například Philips HUE, IKEA TRADFRI a jiné systémy pracující na standartu ZigBee 3.0. Vždy každopádně doporučujeme ponechat si balení a v případě nespokojenosti nebo nekompatibility s jiným Vaším systém lze do 14 dnů zboží vrátit. Pro naši bránu doporučujeme aplikaci SMART LIFE, kterou lze stáhnout na App Store nebo Google play. Brána je kompatibilní s hlasovým ovládáním přes Amazon Alexa a Google Assistant (Samotná brána nepřijímá pokyny, je nutné vlastnit samotné kompatibilní hlasové asistenty).Výhody ZigBee: Zigbee síť umožňuje mít v jedné síti řádově více zařízení oproti klasické WiFi síti. U ZigBee sítě se teoreticky lze pohybovat v tisících kusech zařízení, u WiFi sítě v nižších desítkách zařízení. Pracuje na jiné komunikační frekvence než klasická WiFi, čímž může docházek k menšímu zarušení Nebateriová Zigbee prodlužují dosah Zigbee sítě a tvoří tzv. mesh síť, kdy jednotlivá zařízení nemusí být v přímém dosahu Zigbee brány (hubu) Součástí balení: Zigbee brána Micro-USB kabel pro napájení   Napájecí zdroj pro napájení ze sítě není součástí balení !!!

Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.

Produkt zatím nemá žádné recenze.

{"Oblíbené kategorie":[["Příslušenství pro pily","https://prislusenstvi-pro-pily.heureka.cz/"],["Nehty","https://nehty.heureka.cz/"],["Gumy a pruženky","https://gumy-pruzenky.heureka.cz/"],["Velikonoční dekorace","https://velikonocni-dekorace.heureka.cz/"],["Stabilizátory a gimbaly","https://stabilizatory-a-gimbaly.heureka.cz/"],["Sprchové hadice se zámkem proti překroucení","https://sprchove-hadice.heureka.cz/f:34660:1/"],["Dámské lyžařské bundy","https://damske-sportovni-bundy.heureka.cz/f:28942:42490155/"],["Hladké mouky","https://mouky.heureka.cz/f:19717:1035169/"],["Freeride snowboardy","https://snowboardy.heureka.cz/f:19726:24741636/"],["Herní kupóny Nintendo Switch Online","https://herni-kupony.heureka.cz/f:28359:41597416/"]],"Vybrané značky":[["Stmívače American DJ","https://stmivace.heureka.cz/f:15972:889901/"],["Stmívače Nova Lighting","https://stmivace.heureka.cz/f:15972:889902/"],["Stmívače ABB","https://stmivace.heureka.cz/f:15972:889905/"],["Stmívače Elektrobock","https://stmivace.heureka.cz/f:15972:889896/"]],"Jak vybrat nejlépe":[["Jak vybrat nočník?","https://nocniky.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-nocnik/"],["Jak vybrat mikrovlnnou troubu?","https://mikrovlnne-trouby.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-mikrovlnnou-troubu/"],["Jak vybrat dětské odrážedlo?","https://odrazedla.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-detske-odrazedlo/"]],"Vybrané produkty":[["Waldhausen návlek na kopyto při zranění","https://chranice-bandaze-a-zvony-pro-kone.heureka.cz/waldhausen-navlek-na-kopyto-pri-zraneni/"],["WUNDER-BAUM Kokosnuss","https://vune-do-auta.heureka.cz/wunder-baum-kokosnuss/"],["Mybesthome ubrus běhoun Velikonoční Beránek 38x140cm","https://ubrusy.heureka.cz/mybesthome-ubrus-behoun-velikonocni-beranek-38x140cm/"],["Zaměřovač Geologic Club 500","https://nahradni-dily-pro-luky.heureka.cz/zamerovac-geologic-club-500/"],["Corel VideoStudio Ultimate X8, 1 uživatel, Win, Multilang. 791015","https://editace-videa.heureka.cz/corel-videostudio-ultimate-x8_1-uzivatel-win-multilang-791015/"],["Finish Powerball Quantum All in 1 kapsle do myčky nádobí 100 ks","https://pripravky-mycky.heureka.cz/finish-powerball-quantum-all-in-1-kapsle-do-mycky-nadobi-100-ks/"],["AO Těsnění K5","https://gumy-tesneni-vodnice.heureka.cz/ao-tesneni-k5/"]],"Doporučujeme":[["Apple iPhone 15","https://mobilni-telefony.heureka.cz/f:26540:51662741/"],["Parfémy","https://parfemy.heureka.cz/"],["Bazény","https://bazeny.heureka.cz/"],["PlayStation 5","https://herni-konzole.heureka.cz/playstation-5/"],["Lego","https://lego.heureka.cz/"],["Zahrada","https://zahrada.heureka.cz/"],["Nábytek","https://nabytek.heureka.cz/"],["Oblečení a móda","https://moda.heureka.cz/"]]}